Yrkesrettet utdanning som Vippestylist

Yrkesrettet utdanning som Vippestylist

Yrke for fremtiden!
Vi tilbyr ny studieretning i Vippestylist.

Tone Lise Akademiet åpner dørene for vippeverden med halvt års studie i vippestyling. Vi ser at bransjen trenger gode, trygge, selvstendige vippestylister, og vi vil ha fokus på godt håndarbeide i bransjen.

Behovet for fagutdannede vippestylister er enormt stor, Tone Lise Akademiet tilbyr nå markedets mest komplette vippestylistutdannelse.

Dette er et halvt års studie som fører til en spennende yrkestittel med mange muligheter. Etter endt utdannelse hos oss kan du gå rett i jobb på spa, hudklinikker/salonger, apotek, cruiseskip, helseklinikker og mye mer. Vi har tett og god kontakt med bransjen og kontaktes daglig av aktører som stadig er på utkikk etter de beste terapeuter.

Vi starter 1.studentkull 21. august 2017 med meget god studiepris og rentefri nedbetaling. (For nedbetaling ta kontakt med oss)

Studieforløpet er rettet mot praksis i studentsalong, teoretiske oppgaver, tester og egentrening. Du vil få en god blanding i din skolehverdag, der du får følelsen av hvordan yrket virkelig er. Studentsalongen styres av studentene selv, med opplæring innen salongdrift, kommunikasjon med kundene, salg, markedsføring og hvordan det er å starte en bedrift selv.

meld deg på her:

VIPPESTYLIST SKOLEÅRET 2016/2017
  1. PERSONOPPLYSNINGER

  2. ANNET MORSMÅL ENN NORSK

  3. CV og søknad (legg ved CV og søknad, skriv litt om deg selv)

  4. SKOLESTART

  5. FINANSIERING

  • Del på: