Historien vår

 Historien vår
Tone Lise Forbergskog 

 

- Jeg begynte å file negler allerede i 10-årsalderen, men jeg gikk ikke rundt og drømte om å bli negledesigner. Jeg vurderte mange yrkesgrupper, bl.a. hudpleier, før valget ble negleteknikker. 

- Jeg var 18 år og og ville prøve lykken i USA. Turen gikk dit i 1986. 

- Da jeg begynte på negledesignskole i Los Angeles i 1987, sov jeg med neglesakene ved siden av meg fra første skoledag. Jeg fikk lidenskap for faget med en gang, noe jeg også har den dag i dag.

To år senere tok jeg turen hjem, og startet neglesalong i Oslo. Jeg fikk stor etterspørsel fra kundene mine om kurs i å lære bort det jeg kunne. Som 24 åring startet jeg Tone Lise Akademiet, som utdanner folk i negledesign, manikyr og pedikyr.

 

Fagskole; Negletekniker og Beauty Makeup Artist

I 1992 åpnet Tone Lise Akademiet som per i dag utdanner rundt 100 negledesignere i året. Skolen var den eneste av sitt slag i mange år og er fortsatt kjent som den første og beste negleutdanningen i Norge. Utdanningen ble godkjent av Statens Lånekasse i 1998, noe som gjorde utdanningen tilgjengelig for fler. Etter mange forskjellige kurs utvidet vi i 2005 tilbudet vårt og startet med beauty makeupartist utdanning. I 2008 ble negleutdanningen godkjent fagskole av NOKUT og godkjent for lån og stipend fra Statens Lånekasse. I 2012 ble beauty makeupartist utdanningen også godkjent av NOKUT som fagskoleutdanning.

TL Design

I løpet av de første leveårene til skolen ble ønske etter norske høykvalitetsprodukter sterkere, og i 1998 ble TL Design lansert, den første norske neglelakkserien. Lakkene ble fort populære og ble distribuert gjennom over 1100 negledesignere og parfymerier etter kun to år på markedet. I løpet av de siste 16 årene har vi utviklet nærmere 500 farger da det kommer minimum to kolleksjoner à 8 farger i året. Per i dag har vi ca. 200 farger tilgjengelig. Lakkene er dyrevennlige og såkalt 5-free, altså uten dibutyl phthalate (DBP), formaldahyde, touleneCamphor og Formaldehyde Resin.

TL Spa Design

Etter at lakkene ble så godt mottatt kom det flere ønsker. Et produkt som ble etterspurt gang etter gang var en god håndkrem, og vi satte i gang arbeidet. I 2006 kom den første TL Design SPA serien; 7 produkter for kropp. Unike mineraler fra Dødehavet er sentrale ingredienser i alle produktene.

Serien har videre blitt utviklet med flere produkter og mange av ingrediensene har blitt byttet ut med organiske og naturlige ingredienser. Det har vist seg at produktene er spesielt gunstig for de med hudutfordringer som f.eks. eksem, psoriasis og lignende. Vårt mål er å ta vare på huden, styrke den, gi den næring og samtidig beskytte den. Dette gjør vi ved å benytte mineraler som kroppen kjenner igjen og har behov for. I vår produksjon finnes ingen kunstige fargestoffer eller kunstig parfyme, noe som ofte skaper allergireaksjoner. De naturlige produktene som tilsettes vår spa-serie gjør at våre kremer trenger lettere og dypere inn i huden og gir viktig næring til hudcellene.

TL Mineral Complex

TL Mineral Complex, ble lansert høsten 2013 med 7 produkter ansiktsprodukter og 3 hårprodukter. Denne serien er en forlengelse av kroppsproduktene og vi fortsetter med de helende egenskapene til Dødehavet. Det unike TL Mineral Complex er sammensatt av bl.a. sertifisert organisk Alfalfa som er kjent for å ha vært brukt i urtemedisin siden antikken og naturlige Dødehavsmineraler som i 1000 av år er kjent for dets terapeutiske effekter. Den inneholder også sertifisert organisk jojobaolje, rik på vitamin E for en total vakker hud. Disse balanserer, styrker, gir fukt til huden og gjør den silkemyk.

  • Del på:

Kontakt oss


  • Del på: