Tone Lise Akademiet søker deltid hudpleielærer

Tone Lise Akademiets nyskapende undervisningsprogram innen hudpleie er utviklet for å effektivt trene våre studenter i de mest profesjonelle og oppdaterte teknikker innenfor moderne hudterapi og skjønnhetspleie. Vårt studie er meget godt tilrettelagt for fremtidens krav til hudterapeuter.  Vi tilbyr en unik kvalitetsutdanning bygget opp i moduler som gjennomføres annenhver helg i løpet av et halvt år, eller mandag og tirsdag på dagtid gjennom et halvt år. Teoriundervisningen er nettbasert og gjennomføres hjemme.   Vi samarbeider tett med bransjens fremste klinikker og salonger,- både nasjonalt og internasjonalt for å sikre at all opplæringen følger de nyeste behandlingstrendene. Våre leverandører av apparater, utstyr og produkter er av høyeste kvalitet innen moderne hudpleie. 

På Tone Lise Akademiet får studentene all opplæring i klasserom som er spesielt konstruert og tilrettelagt for å gjennomføre undervisningen og treningen på den mest praktiske og effektive måten.   Vi tilbyr den mest komplette utdanningen som sørger for at våre studenter har alle forutsetninger for å bli en vellykket hudpleier. Etter endt utdanning kan du gå rett i lønnsomt arbeid ved bransjens mest prestisjefylte spa, salonger, klinikker og andre hudmedisinske sentre.

Vi har mange søkere og utvider vårt tilbud og dermed ser vi etter en ny hudpleier/faglærer som kan jobbe deltid, kveld og helger.

Som faglærer for hudpleiestudiet vil du jobbe tett med hovedfaglærer og sammen skal dere ha en fin klasseromsdynamikk. Som faglærer vil du få vaktlister for dagskolen og helgesamlingene.

Du vil i samarbeide assisterende rektor sikre at våre studenter utvikler seg innen hudpleiefaget og de regler og lovverk satt for å oppnå læringsutbytte. Som faglærer er du tålmodig, veiledende og pedagogisk når du utvikler våre studenter til å nå sitt fulle potensiale. Du kombinerer både klasseledelse og lærerrollen med kreativitet og faglig ekspertise for å gi studentene en unik opplevelse. Du vil være studielinjens ambassadør for eksepsjonell læring samt inspirere dine kollegaer til å gjøre det samme.

Sammen med leder for utdanningsavdelingen og ass. Rektor hos Fagskolen TLA AS vil dine arbeidsoppgaver kreve at du liker å ha flere baller i luften på en gang. Du vil sammen med hovedfaglærer være ansvarlig for alt innen planlegging og håndtering av skoleplaner, læreplaner, timeplaner og annet studiemateriell. Samt andre forefallende arbeid retting av prøver/oppgaver, renhold/orden, og oppfølging av studenter. Du vil selvfølgelig både få opplæring og støtte så samarbeidet blir en suksess

Utdannelse og erfaring som hudpleier er et krav og vi håper du har en del erfaring fra bransjen.  

Du skal videre sikre et høyt nivå av kundeservice etter TLAs retningslinjer, slik at dine egne og studentenes læringsutbytte nås. Det å lede studenter vil være sentralt for stillingen.  

Du leder studentene gjennom å motivere og coache. Det forventes dag/kvelds og helge arbeid samt noe messe arbeid som Health & Beauty, hår & skjønnhet og utdanningsmessen.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Utdannet hudpleier
 • Utadvendt og serviceinnstilt og setter elevenes behov i første rekke
 • Noe erfaring med å holde foredrag eller undervisning, god formidlingsevne
 • God ordenssans og evne til å se løsninger
 • Høy arbeidsmoral, være fleksibel, liker å ta ansvar og er entusiastisk
 • Gode datakunnskaper
 • Effektiv og selvstendig person som liker å jobbe med mennesker og som vil være en positiv bidragsyter til vårt team.


Vi tilbyr:

 • Deltid  50 % som lærer fordelt på kveldstid, helg og dagtid.
 • Arbeidstid vil være mandag og tirsdag fra 09.00 – 15:00 og  annenhver helg fra torsdag – søndag.
 • (Torsdag/fredag 17:00 -21:00 og lørdag/søndag 10.00 – 18:00)
 • Gode lønnsbetingelser, pensjonsordninger og forsikringer
 • Gode muligheter for faglig og personlig utvikling og du vil jobbe i et team med sterk faglig kompetanse og dyktige kollegaer
 • God mulighet til deg som ønsker spesialisering i faget ditt
 • Tone Lise Akademiet er en inspirerende arbeidsplass med gode muligheter for videreutvikling
 • Godt arbeidsmiljø

 

 

Om arbeidsgiveren:

 • Tone Lise Akademiet ble grunnlagt i 1992 og er i dag Norges største utdanningsaktør og produktleverandør innen skjønnhetsbransjen.
  Vi holder til i 2700 kvm i Haslevangen 15, der vi huser 20 ansatte, ca. 150 studenter, butikken TL Beauty Store samt vår profesjonelle TL Salong.

  Våre Fagskoletilbud; negleteknikerstudiet og beauty makeup artiststudiet er godkjent av NOKUT, noe som betyr at vi møter de strenge krav som Kunnskapsdepartementet stiller til Fagskoler. Vi tilbyr også anerkjente hudterapistudie, fotpleierstudie og vippestyliststudie. I tillegg til studier har vi stort utvalg diplomkurs.

  Tone Lise Akademiet tar aktivt sosialt ansvar. Vi har derfor et eget utdanningsprogram for kvinner utsatt for menneskehandel, og en utdannelse for utsatte kvinner i Zanzibar.

 

 

Send oss din CV og søknad innen 29 juni 2018 til Tine Spillberg, tine@tonelise.com

Det vil bli satt opp intervju fortløpende i uke 25 og 26

Ansettelse fra 13 august 2018

Gleder oss til å høre fra deg J

 

 • Del på:

Faglærer søkes til Make up Artist studiet ved Tone Lise Akademiet

Arbeidsgiver: Fagskolen TLA AS

Stillingstittel: Faglærer Beauty makeup artist (100% fast stilling, skiftarbeid dag og kveld)

 

Som faglærer for Beauty makeup artist vil du jobbe tett med hovedfaglærer og sammen skal dere ha en fin klasseroms dynamikk. Som faglærer vil du få vaktlister for dag og kvelds klassen.

Du vil samarbeide tett med ass. Rektor, og sikre at våre studenter utvikler seg innen makeup og artisteri samt følger de regler og lovverk satt for å oppnå læringsutbytte. Som faglærer er du tålmodig, veiledende og pedagogisk når du utvikler våre kreative studenter til å nå sitt fulle potensiale. Du kombinerer både klasseledelse og lærerrollen med kreativitet og faglig ekspertise for å gi studentene en unik opplevelse. Du vil være studielinjens ambassadør for eksepsjonell læring samt inspirere dine kollegaer til å gjøre det samme.

Sammen setter vi oss store mål!

Sammen med hovedfaglærer for beauty makeup artist studiet og ass. Rektor hos Fagskolen TLA AS vil dine arbeidsoppgaver kreve at du liker å ha flere baller i luften på en gang. Du vil sammen med hovedfaglærer være ansvarlig for alt innen planlegging og håndtering av skoleplaner, læreplaner, timeplaner og annet studiemateriell. Samt andre forefallende arbeid retting av prøver/oppgaver, renhold/orden, og oppfølging av studenter. Du vil selvfølgelig både få opplæring og støtte så samarbeidet blir en suksess.

Utdannelse og erfaring som makeupartist og frisør er et krav, og vi forventer en stor interesse for bransjen. 

Du skal videre sikre et høyt nivå av kundeservice etter TLAs retningslinjer, slik at dine egne og studentenes læringsutbytte nås. Det å lede studenter vil være sentralt for stillingen.  

Du leder studentene gjennom å motivere og coache. Det forventes dag/kvelds arbeid samt noe messe arbeid som Health & Beauty, hår & skjønnhet og utdanningsmessen.

I tillegg:

 • Har du gode lederegenskaper
 • Klarer du å ha oversikt og holde hodet kaldt
 • Samarbeide tett med våre lærere for å sikre god oppfølging av studentene
 • Har du erfaring fra salg og service
 • Er du genuint opptatt av dine medmennesker og medarbeidere
 • Er du fleksibel og tilpasningsdyktig

 

Som person er du alltid åpen for å utvikle deg selv. Du er positiv til å vurdere nye måter å løse ting på. Du ser ikke på problemer som problemer, men utfordringer. Utstråling og positiv energi er en selvfølge.

Send oss din CV og søknad innen 29 juni 2018 til linn@tonelise.com Søknader blir fortløpende vurdert, vi tar kontakt med deg for et eventuelt intervju.

Merk emne: Faglærer BMA

Ansettelse fra 13 august 2018

Gleder oss til å høre fra deg J

 

 

 

 • Del på:

Hjelpeinstruktører/veiledere søkes til Make up Artist studiet ved Tone Lise Akademiet

 

Oppdrag: Freelance oppdrag som hjelpeinstruktør/veileder Beauty makeup artist (deltid, dag og kveld)

 

Som hjelpeinstruktør/veileder for Beauty makeup artist vil du jobbe tett med hovedfaglærer og faglærere. Sammen skal dere ha en fin klasseroms dynamikk. Som hjelpeinstruktør/veileder vil du få oppdrag med vaktlister for dag og kvelds klassen satt for et halvt år av gangen deltid på dag og kveld.

Du vil samarbeide tett med hovedfaglærer og faglærere, og sikre at våre studenter utvikler seg innen makeup og artisteri samt følger de regler og lovverk satt for å oppnå læringsutbytte. Som hjelpeinstruktør/veileder er du tålmodig, veiledende og pedagogisk når du utvikler våre kreative studenter til å nå sitt fulle potensiale.

Du kombinerer både klasseledelse og veilederrollen med kreativitet og faglig ekspertise for å gi studentene en unik opplevelse. Du vil være en av studielinjens ambassadør for eksepsjonell læring samt inspirere dine kollegaer til å gjøre det samme.

Sammen setter vi oss store mål!

Sammen med hovedfaglærer og faglærere for Beauty makeup artist studiet hos Fagskolen TLA AS vil dine arbeidsoppgaver kreve at du liker å ha flere baller i luften på en gang. Du vil få delegert oppgaver av hovedfaglærer med alt innen planlegging og håndtering av timeplaner og annet studiemateriell. Samt andre forefallende arbeid retting av prøver/oppgaver, renhold/orden, og oppfølging av studenter. Du vil selvfølgelig både få opplæring og støtte så samarbeidet blir en suksess.

Utdannelse og erfaring som makeupartist er et krav, med ønske om at du i tillegg har frisør utdannelse og vi forventer en stor interesse for bransjen. 

Du skal videre sikre et høyt nivå av kundeservice etter TLAs retningslinjer, slik at dine egne og studentenes læringsutbytte nås. Det å veilede studenter vil være sentralt for stillingen.  

Du veileder studentene gjennom å motivere og coache. Det forventes at du kan jobbe dag/kvelds vakter samt noen weekender

I tillegg:

 • Har du gode lederegenskaper
 • Klarer du å ha oversikt og holde hodet kaldt
 • Samarbeide tett med våre lærere for å sikre god oppfølging av studentene
 • Har du erfaring fra salg og service
 • Er du genuint opptatt av dine medmennesker og medarbeidere
 • Er du fleksibel og tilpasningsdyktig

 

Som person er du alltid åpen for å utvikle deg selv. Du er positiv til å vurdere nye måter å løse ting på. Du ser ikke på problemer som problemer, men utfordringer.

Utstråling og positiv energi er en selvfølge.

Send oss din CV og søknad innen 29 juni 2018 til linn@tonelise.com Søknader blir fortløpende vurdert, vi tar kontakt med deg for et eventuelt intervju.

Merk emne: Hjelpeinstruktør BMA

Oppdrag vil starte fra 17 august 2018

Gleder oss til å høre fra deg J

 

 • Del på:
Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT,- noe som betyr at vi møter de strenge krav som Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler og flere er støttet av Lånekassen. Tone Lise Akademiet har f. eks landets eneste godkjente Negleteknikerstudie. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere . Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter.

Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det er ingen formelle opptakskrav, men vi legger vekt på søkers egeninteresse og motivasjon til å gjennomføre studiet. Vi krever at du kan Norsk muntlig og skriftlig og at du er fylt 18 år det året studiet begynner. (er du under 18 år kreves bekreftelse av foresatte)

 • Del på:

Kontakt oss

Kontakt oss her om du har spørsmål om utdanning, kurs eller betalinger.

Kontakt utdanning/kurs
 1. KURS OG UTDANNING Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å få tilsendt vår studiekatalog eller du har andre spørsmål om noen av kursene/utdanningene våre.

 

Kontakt oss her om du har spørmål om varer, priser eller bestillinger.

Kontakt butikken
 1. BUTIKKEN Kontakt oss gjerne dersom du trenger varer, har spørsmål om varer eller trenger hjelp til noe annet, vi er her for å gi service til deg.

 • Del på: