Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet

Tone Lise Akademiet har påvirket og utviklet skjønnhetsbransjen i over 25 år. Våre fagskoletilbud er godkjent av NOKUT,- noe som betyr at vi møter de strenge krav som Kunnskapsdepartementet stiller til fagskoler og flere er støttet av Lånekassen. Tone Lise Akademiet har f. eks landets eneste godkjente Negleteknikerstudie. Hos oss kan du være trygg på å få den sikreste utdannelsen. Vi tilbyr de mest oppdaterte og anerkjente studiene innen skjønnhetsbransjen. Våre høyt kvalifiserte lærere sørger for at du innen kort tid kan skape og utvikle en spennende karriere . Vi vil hjelpe deg på din vei mot suksess i en bransje full av muligheter.

Tone Lise Akademiet er viden kjent for å ha de aller beste fagpersoner med høyt faglig nivå og pedagogisk kompetanse. Det er ingen formelle opptakskrav, men vi legger vekt på søkers egeninteresse og motivasjon til å gjennomføre studiet. Vi krever at du kan Norsk muntlig og skriftlig og at du er fylt 18 år det året studiet begynner. (er du under 18 år kreves bekreftelse av foresatte)

  • Del på:

Kontakt oss

Kontakt oss her om du har spørsmål om utdanning, kurs eller betalinger.

Kontakt utdanning/kurs
  1. KURS OG UTDANNING Kontakt oss gjerne dersom du ønsker å få tilsendt vår studiekatalog eller du har andre spørsmål om noen av kursene/utdanningene våre.

 

Kontakt oss her om du har spørmål om varer, priser eller bestillinger.

Kontakt butikken
  1. BUTIKKEN Kontakt oss gjerne dersom du trenger varer, har spørsmål om varer eller trenger hjelp til noe annet, vi er her for å gi service til deg.

  • Del på: